Διαγωνισμός Προγραμματισμού Sprint Code 2021

13 Oct

Το SprintCode 2021 είναι μία πρωτοβουλία του IEEE Student Branch University of Thessaly – Volos και έχει στόχο να φέρει φοιτητές σε επαφή με τον ανταγωνιστικό προγραμματισμό (competitive programming). Ο διαγωνισμός απευθύνεται και σε ομάδες χωρίς προηγούμενη εμπειρία από άλλους διαγωνισμούς. Θα είναι θεματικός, καθώς θα διεξαχθεί στα πλαίσια εορτασμού του IEEE Day 2021.
Θα υπάρξουν βραβεία και δώρα για τους νικητές, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Η απονομή των νικητών θα διεξαχθεί στο τέλος της εκδήλωσης για το IEEE Day, η οποία θα ακολουθήσει μετά τον διαγωνισμό.
Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό είναι το CodeChef, οπότε οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό στο https://www.codechef.com/
Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να βρίσκονται στον χώρο του διαγωνισμού το αργότερο στις 10:45, για την ομαλή διεξαγωγή του. Κάθε ομάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν φορητό υπολογιστή με τροφοδοτικό (φορτιστή).

Ο διαγωνισμός το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 10:45 στην αίθουσα Μ στο Θόλο (Αργοναυτών με Φιλελλήνων) πριν απο τον εορτασμό του IEEE Day 2021.

Δηλώστε συμμετοχή https://forms.gle/ibp9dtwfQQtAeexr9.